Induktiosilmukkajärjestelmien suunnitteluasiantuntijat palveluksessanne

Induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelu on erikoissuunnittelua, joka kannattaa hankkia kokeneilta asiantuntijoilta. Hyvä suunnittelu parantaa tilan käytettävyyttä ja lisää käyttöastetta. Suunnittelussa pitää ottaa huomioon tilan käyttötarpeet tänään ja tulevaisuudessa, ylikuuluminen viereisiin tiloihin, luottamuksellisuusvaatimukset, tilojen monikäyttöominaisuudet, katsomoiden rakenne jne.

Lähes kaikkiin tiloihin voidaan toteuttaa tilan kaikkia käyttömuotoja hyvin palveleva induktiosilmukkaratkaisu edistynyttä suunnittelutekniikkaa, moderneja silmukka-arkkitehtuureja ja uusimpia vahvistintuotteita käyttäen. Jos tilan luottamuksellisuusvaatimukset ovat tiukat ja ympärillä yleisiä tiloja myös muita äänensiirtoratkaisuja tulee harkita tai tilan induktiosilmukkajärjestelmä pitää olla helposti kytkettävissä pois käytöstä.

Induktiosilmukka-antennin suunnittelu on erikoisosaamista ja -työkaluja vaativa tehtävä. Modernit rakennukset ja monikäyttötilat vaativat suunnittelijalta kokemusta, koulutusta ja perehtymistä asiakkaan tarpeisiin. Ikävä kyllä induktiosilmukkasuunnittelua ei opeteta Suomessa tällä hetkellä missään oppilaitoksessa. Qlun johtava suunnittelija on saanut koulutuksen ja silmukkasuunnittelusertifikaatin Lontoossa ISCE:n (Institution of Sound and Communication Engineers) kurssilla, josta osaamista on edelleen kehitetty ja jaettu muille Qlu:n suunnittelijoille.

Asiantuntijamme ovat suunnitelleet induktiosilmukkajärjestelmiä 90-luvun alusta saakka satoihin kohteisiin.

  • Huomioimme suunnittelussa tilojen välisen mahdollisen ylikuulumisen, tilan rakenteiden asettamat rajoitteet ja monikäyttötilojen tilanjakoon liittyvät erityispiirteet.
  • Varmistamme kaikki suunnittelutulokset mallintamalla silmukkaratkaisut kuhunkin tapaukseen soveltuvilla työkaluilla. Erityisesti jälkiasennushankkeissa rakennuksen runkorakenteiden vaikutuksia voidaan arvioida myös väliaikaisesti asennettuja testirakenteita käyttäen ennen kiinteiden asennusten tekemistä.
  • Dokumentoimme suunnittelumme tulokset hyviä dokumentointikäytäntöjä noudattaen siten, että kaapelointien asennustyö on helposti ulkoistettavissa esimerkiksi sähköasennusliikkeelle.
  • Tarkastamme suunnittelemamme silmukkaratkaisut SFS-EN 60118-4 standardissa määriteltyjä testausmenetelmiä ja laatukriteereitä noudattaen. 
  • Qlu-kartoituksella voidaan vahvistaa järjestelmän suunnitelman mukainen toiminta ja standardin mukaiset merkinnät.

Laadukas suunnittelu tuottaa tuloksia, joiden käytettävyys on hyvä ja käyttöaste korkea.

Induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelu -tietoa löytyy mm. seuraavista dokumenteista:


Suomalainen induktiosilmukkaopas - induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelu

Pyydä tarjous induktiosilmukkajärjestelmän suunnittelusta
Qlu on Suomen johtava induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelua tarjoava yritys. Käytämme apuna suunnittelussa johtavien laitevalmistajien Ampetronic:n ja Univox:n suunnitteluohjelmistoja sekä vaativissa suunnittelutehtävissä omaa induktiosilmukkajärjestelmien simulointiohjelmistoa. Suunnittelemme kuhunkin tilaan tilan käyttötarkoitukseen soveltuvan tarkoituksenmukaisimman silmukka-arkkitehtuurin. Asiakkaalle toimitettava suunnitelma sisältää: - perinteisellä tai vaiheensiirtotekniikalla toteutetun induktiosilmukkajärjestelmän suunnittelun - simuloinnit silmukoiden magneettikentistä - johdotuspiirrokset DWG formaatissa - silmukkakaapeleiden ja kiinnitysteippien tyypit - silmukkakaapeloinnin asennusohjeen - vahvistinsuositukset (eri valmistajilta) Liitä tarjouspyyntöösi pohjakuvat tiloista, joihin haluat induktiosilmukkasuunnitelman.
100 characters left
1000 characters left

tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme.

 

Asiantuntijat palveluksessanne

Qlu Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa markkinoille palveluita ja ratkaisuja, jotka auttavat huonokuuloisia henkilöitä toimimaan yhteiskunnassa yhdenvertaisina normaalikuuloisten kanssa. Palvelumme auttaa yhteiskuntaa täyttämään YK yleissopimuksessa vammaisten oikeuksista määritellyt esteettömyyden ja saavutettavuuden vaatimukset huonokuuloisten osalta. Autamme tarjoamaan kuulolaitteiden käyttäjille yhdenvertaiset kuulemisolosuhteet ja palvelutason julkisissa tiloissa. Kartoitamme yhdessä kansainvälisten kumppaniemme kanssa julkisten tilojen induktiosilmukoiden toiminnan, ohjeistamme mahdollisesti tarvittavissa korjaustoimenpiteissä ja julkaisemme tilojen kuuluvuuskartat kaikkien nähtäville Web-portaalissamme.
Ota yhteyttä info at qlu.fi, puhelin 050 512 7912

Pia Laakso

Pia Laakso

Myyntipäällikkö

+358 40 550 4885

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.linkedin.com/in/pia-laakso-7b9913a/

Antti Nevalainen

Antti Nevalainen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

+358404841624

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.linkedin.com/in/nevalainen

Mikko Haho

Mikko Haho

Kokemusasiantuntija, yrittäjä

+358 50 518 3410

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.linkedin.com/in/mikko-haho-29956854/