Palvelupistesilmukka

Palvelupistesilmukka helpottaa kuulolaitetta käyttävän henkilön asioimista palvelupisteessä ja käyttämään palveluja. Se on välttämätön apuväline, jos palvelupiste sijaitsee meluisessa tai kaikuisessa ympäristössä, palvelupiste on varustettu suojalasilla tai palvelutapahtumassa käsitellään luottamuksellista materiaalia.

Kiinteä palvelupistesilmukka takaa luottamuksellisuuden

Kiinteisiin palvelupisteisiin asennettu palvelupistesilmukka on helppokäyttöinen ja käsiteltävien asioiden luottamuksellisuus voidaan taata. Silmukan kautta puhe ei kuulu sellaiselle alueelle, mihin palvelupisteessä normaalilla äänenvoimakkuudella käyty keskustelu ei kuulu akustista tietä.

Kiinteästi asennetun silmukan signaalin laatu ja kuuluvuusalue voidaan testata ja dokumentoida kattavasti ja se pysyy muuttumattomana.  Signaalin laatu, palvelupistesilmukan testausmenetelmä ja merkinnät on määritelty standardissa SFS-EN 60118-4, jota Qlu-kartoitus noudattaa.  Laitteisto asennetaan siten, että se toimii aina, kun palvelupiste on käytössä. Palvelupisteessä käytetään hyvänlaatuista, suuntakuviolta sopivaa ja oikein sijoitettua mikrofonia.

Siirrettävä palvelupistesilmukka parantaa mobiilia asiakaspalvelua

Siirrettävä palvelupistesilmukka sopii tilanteisiin, missä tarvitaan liikuteltava ratkaisu, esimerkkeinä terveyskeskuksen tai sairaalan vuodeosasto. Laitteen kääntäminen tai siirtäminen siirtää sen aikaansaamaa magneettikenttää ja näin voidaan etsiä paras kuuluvuus. Siirrettävä palvelupistesilmukka on sijoitettava niin, että keskustelun luottamuksellisuus voidaan taata. Palvelupistesilmukan väärällä suuntauksella ja/tai sijoittamisella voidaan vaarantaa keskustelun luottamuksellisuus.

Useimmissa tapauksissa myös siirrettävien laitteiden yhteydessä on käytettävä erillistä, käyttöympäristöön ja kyseiseen laitteeseen sopivaa mikrofonia. Siirrettävän palvelupistesilmukkaratkaisun käyttö edellyttää, että henkilöstö ymmärtää sen toimintaperiaatteen ja kuinka kuuluvuusalueen muoto, laitteen sijoittelu ja suunta vaikuttavat kuuluvuuden laatuun. Toimiakseen moitteettomasti siirrettävä laite tulee ladata, sen käyttö tulee opetella ja asiakkaalle tulee kertoa että palvelupistesilmukka on käytössä.

Qlu suunnittelee tarpeisiisi soveltuvat palvelupistesilmukat

Qlu suunnittelee ja toteuttaa laadukkaat ja tarpeisiisi räätälöidyt palvelupistesilmukat. Palvelupistesilmukat mitataan SFS-EN 60118:4 standardin mukaisesti ja julkaistaan kuuloesteettömyysportaalissa kuulokuvat.fi. Pyydä tarjous myynnistämme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.