Missio

Tuotamme markkinoille palveluita ja ratkaisuja, jotka auttavat huonokuuloisia henkilöitä toimimaan yhteiskunnassa yhdenvertaisina normaalikuuloisten kanssa.

Palvelumme auttaa yhteiskuntaa täyttämään YK yleissopimuksessa vammaisten oikeuksista määritellyt esteettömyyden ja saavutettavuuden vaatimukset huonokuuloisten osalta. Autamme tarjoamaan kuulolaitteiden käyttäjille yhdenvertaiset kuulemisolosuhteet ja palvelutason julkisissa tiloissa.

Kartoitamme yhdessä kansainvälisten kumppaniemme kanssa julkisten tilojen induktiosilmukoiden toiminnan, ohjeistamme mahdollisesti tarvittavissa korjaustoimenpiteissä ja julkaisemme tilojen kuuluvuuskartat kaikkien nähtäville Web-portaalissamme.

Visio

Qlu on johtava kuuloesteettömyyden asiantuntija, jonka palveluita ja tuotteita käytetään kaikkialla maailmassa. Qlu:n kehittämä induktiosilmukoiden laadunkartoitusjärjestelmä on De facto -standardi teollistuneissa maissa. Sen avulla kartoitetut julkiset tilat ovat kuulolaitteiden käyttäjien löydettävissä Web-portaalistamme kuulokuvat.fi. Portaalimme tarjoaa kuulolaitteiden käyttäjille puolueetonta ja luotettavaa tietoa julkisten tilojen kuulemisolosuhteista.