Ääni näkyväksi

Mikko Haholla on elämän mittainen kokemus kuulemisen haasteista ja yli 20 vuoden työkokemus niiden ratkaisujen kehittämisestä muun muassa induktiosilmukkatoimialalta ja Nokialta. Juha Nikula on puolestaan yrittäjäpersoona, keksijä ja insinööri, jonka kokemus näkyy asioiden ja tekniikoiden jäsentelemisessä.

QLU:n yrittäjien asenne maailmaan on, että kaikki on mahdollista: huonokuuloinen voi toimia yhteiskunnassa itsenäisesti ja todeta saamiensa palveluiden laadun. Ajatus tuntuu itsestään selvältä, mutta sitä se ei aina ole. Usein on vaikeaa todeta, toimivatko kuulemisen apuvälineet, kuten induktiosilmukat, halutulla tavalla. QLU Oy ratkaisee ongelman.

QLU tarjoaa hyvän kuulemisen ratkaisuja. Käytössä on menetelmä, jonka avulla induktiosilmukoiden sekä muiden äänensiirtojärjestelmien toimivuus tehdään näkyväksi. Näin huonokuuloiset ja heidän ystävänsä löytävät ne tilat, palvelutiskit, elokuvateatterit, teatterit, konsertti- ja kokoussalit sekä muut paikat, joissa mm. induktiosilmukoiden toimivuus on varmistettu. Samalla huolehditaan, että olemassa olevia apuvälineitä käytetään oikein. Kuuluvuuden paraneminen lisää viihtyvyyttä ja parantaa kommunikaatiota.