Qlu Oy avaa kuuloaiheisen kilpailun: Kuvaa induktiosilmukasta kertova T-merkki ja kerro siitä meille

Qlu Oy avaa kuuloaiheisen kilpailun: Kuvaa induktiosilmukasta kertova T-merkki ja kerro siitä meille.

Julkaistu 22.04.2015

T-merkki kertoo kuulolaitteen käyttäjille, että tilassa tai palvelutiskillä on toiminnassa induktiosilmukka ja heidän kannattaa laittaa kuulolaite T-asentoon kuulakseen hyvin. Ikävä kyllä tilanne ei ole aina näin. Merkkejä on paikoissa joissa ei ole induktiosilmukkaa, laitteet on rikki tai huonossa kunnossa. Qlu Oy pyrkii kartoittamaan kaikkien Suomen julkisten tilojen induktiosilmukoiden toiminnan ja julkaisemaan ne kuuluvuuskarttojen kera palvelussa maps.qlu.fi. Kuulolaitteiden käyttäjät ja heidän ystävänsä löytävät palvelumme avulla tilat ja niissä olevat alueet, joissa induktiosilmukka toimii todistetusti hyvin. Auta meitä löytämään tiloja ja palvelutiskejä, joita ei ole vielä kartoitettu, niin autat omalta osaltasi parantamaan kuulolaitteen käyttäjille tarjottavia palveluja.

Osallistu kilpailuun:

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä meille sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. kuvan T-merkistä ja kaikki seuraavat tiedot 31.8.2015 mennessä:

  • Paikan nimi, jossa kuva on otettu
  • Paikan osoite
  • Oma nimesi ja yhteystietosi (puhelin ja sähköposti)
  • Tieto siitä, saako Qlu Oy lähettää sinulle sähköisiä uutiskirjeitä (Minulle saa lähettää sähköisiä uutiskirjeitä / MINULLE EI SAA lähettää sähköisiä uutiskirjeitä)

Kilpailun pääpalkinto: 

Eniten kuvia kilpailuun lähettänyt henkilö saa valita palkinnoksi joko Jentafon Wireless Loopset LPS-6 kaulaan puettavan induktiosilmukan (https://www.jentafon.com/fi/ominaisuudet/) tai 150€ Sokos Hotels –lahjakortin.

Jos yksi tai useampi henkilö on lähettänyt saman määrän kuvia, ratkaistaan voittaja arpomalla.

Muut palkinnot:

Arvomme lisäksi kaikkien kilpailuun osallistujien kesken vielä kaksi samanlaista palkintoa. Arvonta suoritetaan 4.9.2015 ja voittajat julkaistaan Qlu:n Web- ja Facebook sivuilla ja heille ilmoitetaan asiasta myös henkilökohtaisesti.

Kilpailuun osallistuu jokainen kuva, jonka vastaanotamme em. lisätietojen kera. 

Mitä useamman paikan tiedot lähetät, sitä parempi mahdollisuus sinulla on voittoon.

ENTÄ JOS KÄYT TILASSA, JOSSA PITÄISI OLLA INDUKTIOSILMUKKA, mutta sitä ei siellä ole? Tee ehdotus palvelumme http://maps.qlu.fi/suggest ja otamme yhteyttä tilan omistajaan.

Kilpailun tarkemmat säännöt löydät klikkaamalla tätä tekstiä.