1. Järjestäjä

Qlu Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Yhteydenotot kilpailun Järjestäjään sähköpostitse osoitteella:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki kuluttajat ja elinkeinonharjoittajat, lukuun ottamatta Qlu Oy:n henkilökuntaa ja heidän omaisiaan.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 22.4.2015 ja päättyy 31.8.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan lähettämällä sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. seuraavat tiedot:

  1. Sähköpostin aihe: Kuvakilpailu
  2. Valokuva T-merkistä (jpg -tiedosto) liitteenä
  3. Tiedot mistä T-merkki löytyy (paikan nimi tai omistaka, katuosoite, kaupunki)
  4. Omat yhteystiedot (vähintään nimi ja puhelinnumero)
  5. Tieto siitä saako Qlu Oy lähettää sinulle sähköisiä uutiskirjeitä (Minulle SAA lähettää sähköisiä uutiskirjeitä TAI Minulle EI SAA lähettää sähköisiä uutiskirjeitä) 

Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana em. tiedot sähköpostilla pyydettyyn osoitteeseen lähettäneet henkilöt. Jos sama henkilö lähettää kilpailuun erillisinä sähköposteina useampia valokuvia eri tiloista, osallistuu hän kaikilla niistä arvontaan. Pääpalkinnon voittaja ei osallistu arvontaan. 

Osallistujat vastaavat kaikista kustannuksistaan, jotka liittyvät tähän arvontaan osallistumisesta ja palkintojen vastaanottamisesta tai niiden käyttämisestä mukaan lukien lähetettävän sisällön tuottamisesta ja tarvittavista luvista sekä niiden hakemisesta aiheutuneet kustannukset. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

5. Kuvien käyttöoikeus

Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia ilman erillistä korvausta internet-sivuillaan ja Facebookissa.

6. Palkinnot

Kilpailun pääpalkinto:

Eniten kuvia kilpailuun lähettänyt henkilö saa valita palkinnoksi joko Jentafon Wireless Loopset LPS-6 kaulaan puettavan induktiosilmukan (https://www.jentafon.com/fi/ominaisuudet/) tai 150€ lahjakortin valinnaiseen S-ryhmän hotelliin. Jos kaksi tai useampi henkilö on lähettänyt kilpailuun yhtä paljon kuvia ratkaistaan voittaja arpomalla.

Muut palkinnot:

Arvomme lisäksi kaikkien kilpailuun osallistujien kesken vielä kaksi samanlaista palkintoa.

7. Arvonnat

Kilpailun muut palkinnot arvotaan 4.9.2015 ja voitoista ilmoitetaan voittajille sähköpostitse ja puhelimitse heidän antamiinsa yhteystietoihin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (3) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Arvonnan suorittaa Järjestäjä. 

Voittajien nimet julkaistaan lisäksi Järjestäjän verkkosivuilla (www.qlu.fi) ja Facebookissa (https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/qluinc). Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille voidaan lähettää sähköpostilla tieto kilpailun tuloksista.

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonta todennäköisyyksien muuttamiseksi.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. 

9. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa.

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.