Oulun Seniori- ja kirjamessut 2015 kuuloesteettömäksi

Julkaistu 18.09.2015

Qlu Oy toimittaa Oulun Seniori- ja kirjamessujen ohjelmalavojen katsomoihin induktiosilmukkajärjestelmät ja niiden kuuluvuuskartat yhteistyössä Pohjois-Suomen Messujen kanssa.

Induktiosilmukka siirtää äänen esiintymislavojen mikrofoneista suoraan kuulolaitteisiin ja tarjoaa kuulolaitteiden käyttäjille mahdollisimman hyvät kuunteluolosuhteet messuohjelman seuraamiseen. Kun kuulolaite on T-asennossa messuhallin taustahäly ei häiritse esitysten kuuntelua.

“Olemme mielissämme, että Pohjois-Suomen Messut haluaa tarjota kuulolaitteita käyttäville messuvieraille yhdenvertaisen mahdollisuuden seurata ohjelmalavojen esityksiä” iloitsee  Qlu:n Liiketoimintajohtaja Antti Nevalainen.

"On hienoa että voimme tarjota yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa messutapahtuman jossa tosiaan huomioitu erilaisia kohderyhmiä messuvieraiden osalta. Tämä on ensimmäinen kerta kun messutapahtumassa Oulussa järjestetään kuulolaitteiden käyttäjille hyvät kuunteluolosuhteet ohjelmien seuraamiseen. Qlu ja Pohjois-Suomen Messut tarjoavat yhdenvertaista palvelua kaikille messuvieraille Seniori- ja kirjamessujen 2015 aikana Ouluhallissa, molemmilla ohjelma-lavoilla." täydentää Aila Jääski, Pohjois-Suomen Messut ry:n toimitusjohtaja.

 

Oulun Seniori- ja kirjamessut järjestetään Ouluhallissa, 19.-20.9.

Messut ovat avoinna klo 10 – 17 molempina päivinä.

Liput vain 5 €, lapset alle 12 v. ilmaiseksi vanhempien seurassa.

 

Katso tarkemmat tiedot ohjelmista ja näytteilleasettajista

http://www.pohjois-suomenmessut.fi/seniorimessut15oulu.html