Studiotec Oy Qlu:n kartoituskumppaniksi

Studiotec Oy Qlu:n kartoituskumppaniksi

Julkaistu 23.06.2016

Qlu ja johtava AV-ratkaisujen asiantuntija ja maahantuoja Studiotec Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen induktiosilmukoiden laatukartoituspalveluiden tarjoamisesta Suomessa.

Studiotec:llä on pitkä kokemus induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta, ja he toimivat induktiosilmukkavahvistimia valmistavan Ampetronic:n maahantuojana.

"Uuden yhteistyön ja iduktiosilmukoiden laatukartoituksen avulla voimme tarjota parempaa palvelua asiakkaillemme. Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan laadukkaampia induktiosilmukkajärjestelmiä sekä kartoittamaan olemassa olevien silmukoiden puutteita. Kaikki tämä auttaa yhdenvertaisuuden toteutumista ja pystymme huomioimaan kuulovammaisten tarpeet yhä paremmin", toteaa Hannu Mattila, Studiotecin tekninen asiantuntija.

Qlu:n kehittämällä ja patentoimalla induktiosilmukoiden laatukartoituspalvelulla silmukkajärjestelmän toiminta testataan SFS-EN 60118:4 standardin mukaisesti. laadukkaasti, nopeasti ja täysin puolueettomasti. Järjestelmä on rakennettu siten, että mittaustulokset siirtyvät mittauslaitteistosta suoraan Qlu:n pilveen, eikä mittaaja voi muuttaa mittaustuloksia. Mittauksen päätyttyä Qlu:n palvelimet laskevat mitatun tilan kuuluvuuskartan ja tuloksista näkee, jos mittausta ei ole suoritettu ohjeiden mukaisesti. Näin ollen myös silmukkajärjestelmän asentaja voi kartoittaa asentamansa silmukan ja lopputulos pysyy luotettavana ja puolueetomana.

Qlu:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Antti Nevalainen on tyytyväinen allekirjoitettuun sopimukseen. 

“Qlu:n tavoite on tehdä induktiosilmukkajärjestelmien laatukartoituspalvelusta ja kuuloesteettömyysportaalista http://maps.qlu.fi kansainvälinen menestystarina. Se edellyttää keskittymistä palvelun kehittämiseen sekä osaavia kotimaisia ja kansainvälisiä kumppaneita jotka tekevät käytännön kartoitustyön kehittämällämme järjestelmällä.”

Linkit:
http://www.studiotec.fi 
http://maps.qlu.fi