Kuulokuvat.fi näyttää missä kuuluu

Julkaistu 20.03.2017

Uudistimme kuuloesteettömyyspalvelumme Maps.qlu.fi nimen. Uusi nimi – Kuulokuvat – kertoo vanhaa nimeä paremmin palvelumme sisällöstä. Palvelussamme näet tiedot kokoontumistiloista ja palvelupisteistä, joissa kuulolaitteen käyttäjät kuulevat selkeästi. Sieltä löytyvien tilojen ja palvelupisteiden induktiosilmukoiden laatu on testattu SFS standardin mukaisesti, ja tiloista löytyy induktiosilmukan kuuluvuuskartta.

Kuulokuvat –palvelussa voit myös ehdottaa laatukartoitusta tiloihin, josta ei löydy kuuluvuuskarttaa sekä induktiosilmukan asentamista tiloihin tai palvelupisteisiin, joissa sitä ei ole. Voit myös äänestää muiden tekemiä ehdotuksia ja antaa palautetta tilojen omistajille kuuloesteettömyyden toteutumisesta.

Qlu Oy:n tavoitteena on parantaa kuulolaitteen käyttäjien yhdenvertaista ja esteetöntä kuulemista arkipäivän toiminnassa ja tilanteissa. Yhdenvertaisuus on toimintamme ytimessä, siksi olemme mukana Sitoumus2050 hankkeessa. Olemme sitoutuneet edistämään yhdenvertaisuutta kertomalla kuulolaitteen käyttäjille kohteista, joissa kuuluu hyvin.

Kuulokuvat löytyy osoitteista kuulokuvat.fi ja www.kuulokuvat.fi, sekä vanhasta tutusta osoitteesta https://maps.qlu.fi/.