45 Specialissa pidettävät Remakka Stand Up –festivaali 2017 -esitykset kuuluvat hyvin myös kuulolaitteen käyttäjille

Remakka

Julkaistu 18.08.2017

Remakka stand up -festivaali 18.-19.8.2017, 45 Special ja Radisson Blu, Oulu Stand up -esitykset ovat normaalisti kuulolaitteen käyttäjille erittäin haastavia seurata ympäristön hälyisyyden vuoksi. Oululaisen ravintola 45 Specialin Remakka-festivaalin esityksissä tilanne on toinen: kuuloesteettömyyden asiantuntija Qlu Oy on asentanut festivaalin ajaksi ravintolaan induktiosilmukkajärjestelmän, jonka avulla kuulolaitteen käyttäjät kuulevat esitykset hyvin. 

 Induktiosilmukka on äänensiirtojärjestelmä, joka siirtää äänen suoraan äänentoistojärjestelmästä kuulolaitteeseen, kun kuulolaite on T-asennossa. Tällöin tilan akustiikasta ja ympäristön hälyisyydestä aiheutuvat häiriöt eivät haittaa kuuntelua. Induktiosilmukkaa käytetään yleisesti esimerkiksi teattereissa, auditorioissa ja kirkoissa, mutta ohjelmaravintoloissa ne ovat vielä hyvin harvinaisia.

45 Specialissa järjestettävät esitykset ovat tiettävästi Suomen ensimmäiset ravintolaolosuhteissa järjestetyt kuuloesteettömät stand up -esitykset. Nyt myös kuulolaitteen käyttäjät voivat nauttia esityksistä täyspainoisesti.

 

Tervetuloa kuulemaan hyvin ja nauramaan makeasti! Qlu tarjoaa tilaisuuksissa myös kuulolaitetta käyttämättömille mahdollisuuden testata induktiosilmukan ääntä erityisellä kuuntelulaitteella.

Tilaisuuden induktiosilmukan kuuluvuuskartta löytyy osoitteesta:
https://kuulokuvat.fi/fi/view/335/355/578

Remakka Stand Up -festivaali
http://remakkastandup.fi/