Qlu -kartoitukset Osta Työtä Suomeen –kampanjahintaan!

Qlu -kartoitukset Osta Työtä Suomeen hintaan

Julkaistu 01.12.2017

Sukupolvet ennen meitä ovat uurastaneet, jotta Suomesta on tullut monilla mittareilla mitattuna yksi maailman parhaista paikoista elää. Ei kuitenkaan pidä jäädä lepäämään laakereilleen, tehtävää riittää edelleen. Suomalaiseen arvomaailmaan kuuluu se, että kaikilla kansalaisilla on yhdenvertaiset oikeudet työhön, koulutukseen ja palveluihin riippumatta taustasta, mielipiteistä, terveydentilasta tai muusta henkilöön liittyvästä syystä.

Esteetön toimintaympäristö lisää yhdenvertaisuutta. Kuuloesteettömyys on vähiten huomioitu esteettömyyden osa-alue, vaikka huonokuuloisuus on merkittävä toimintakykyä rajoittava seikka. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sekä Qlu-kartoitettu induktiosilmukka, jonka laatu on esitetty tilaa kuvaavalla kuuluvuuskartalla, varmistaa esteettömät kuunteluolosuhteet.

Qlu on kuuloesteettömyyden uranuurtaja

Qlu Oy on mukana rakentamassa suomalaista yhteiskuntaa yhdenveroiseksi kaikille. Yritys on perustettu vuonna 2013, joten työmme on vasta alussa. Kuitenkin panoksemme on jo huomattu: Kuuloliitto myönsi Herkällä korvalla –palkinnon yrityksellemme siitä, että Qlu on edistänyt merkittävästi esteettömyyttä kehittämällä induktiosilmukoiden testausmenetelmän, joka tarjoaa luotettavaa tietoa julkisten tilojen kuunteluolosuhteista. Olemme kiitollisia tunnustuksesta.

Suomalaisen työn Liitto myönsi Qlu Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys –merkin käyttöoikeuden. Tämän merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen haasteen ratkaisemiseen. Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti, sillä nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää.

Yhteistyössä kuuloesteettömät tilat kartalle!

Missiomme on viedä tietoisuutta kuuloesteettömyydestä eteenpäin: saada mukaan entistä suurempi määrä kokoontumistiloja, kuten kirkkoja, luento- ja kokoustiloja, elokuva-, teatteri- ja konserttisaleja palvelemaan kaikkia Suomen kansalaisia yhdenvertaisesti ja esteettömästi ja kertomaan, missä kuuluu hyvin. Tarvitsemme tähän työhön mukaan eri alojen yhteiskunnallisia toimijoita, joiden kanssa yhdessä voimme saavuttaa päämäärän.

Suomessa on kartoitettu jo yli 200 julkista tilaa. Tilat löytyvät Qlu:n ylläpitämästä, käyttäjille maksuttomasta kuulokuvat.fi –palvelusta. Tavoitteenamme on saada seuraavat sata tilaa kartalle kesään 2018 mennessä!

Osta työtä Suomeen! - Qlu-kartoitus  -20%

Joulukuun ensimmäisenä perjantaina suositaan taas suomalaista viettämällä Osta työtä Suomeen –päivää. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja – se on myös oiva tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Suomi 100 –juhlavuoden kunniaksi Qlu Oy ja Studiotec Oy tarjoavat 20% alennuksen* Qlu-kartoituksista, kun tilaus tehdään ajalla 1. – 31.12. 2017.

Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai henkilökohtaisesti Ota yhteyttä.

*Alennus myönnetään listahinnoista ja koskee vain uusia tilauksia.