Millenium Londonderry

Londonderryssä Pohjois-Irlannissa sijaitseva Millennium Forum on yksi Irlannin suurimmista teatteri, konfferenssi ja näyttelykeskuksista. 
Qlu korjasi ja laatukartoitti Millennium Forumin teatterin induktiosilmukkajärjestelmät vuonna 2018. Teatterin silmukkajärjestelmät olivat huonossa kunnossa, mutta ne saatiin säädettyä Qlu-kartoituksen avulla loistavaan kuntoon ja nyt katsomossa kuulee hyvin myös kuulolaitteilla. 

Grand opera house Belfast

Frank Matchamin suunnittelema Belfastin oopperatalo avattiin vuonna 1895 Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin Belfastiin. Qlu kävi laatukartoittamassa oopperatalon induktiosilmukkajärjestelmän vuonna 2018. Induktiosilmukkajärjestelmän kuuluvuudessa oli ongelmia, mutta ne saatiin korjattua ennen kartoituksen aloittamista tehdyllä järjestelmän perusteellisella tarkastuksella ja silmukkavirtojen suuntien korjauksella.

Kartoittamisen jälkeen silmukkajärjestelmän kuuluvuus on hyvä, mutta voimakkaalla musiikkisisällöllä vahvistimet kuormittuvat liikaa. 

Kuuluvuuskartasta näkee, että induktiosilmukka-antennit on suunniteltu ennen vaihesiirtosilmukkaratkaisujen markkinoille tuloa.

Alla olevassa kuvassa on lipunmyynnissä käytössä oleva kuuluvuuskartta, josta käy ilmi istuinpaikkakohtainen silmukan kuuluvuus.