Haluatko laittaa kuuloesteettömyyden tiloissasi kerralla kuntoon? Qlu toimittaa induktiosilmukkajärjestelmiä kumppaneidensa kanssa avaimet-käteen toimituksen tarvemäärittelystä standardin mukaisiin esteettömyysmerkintöihin.

Esimerkkejä kokonaistoimituksista

Tammikuussa 2020 Oulussa avattu Business Asema tarjoaa yrittäjille apua eri vaiheisiin ja tarpeisiin. Business Aseman info-pisteet, ravintola ja useat neuvotteluhuoneet on varustettu induktiosilmukkajärjestelmillä.

Mordor

Mordor, Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston A-Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja saman katon alla on lukuisia toimijoita. Aulatilan pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsee suurilla näytöillä varustettu 75 hengen tapahtumatila Mordor. Qlu suunnitteli, asensi ja Qlu-kartoitti Mordoriin modernin vaihesiirtotekniikalla toteutetun induktiosilmukkajärjestelmän.
https://agrid.fi/

Mordorin uusi induktiosilmukkajärjestelmä on osa vuosina 2019-20 toteutettua projektia, jossa Qlu-kartoitettiin ja tarvittaessa korjattiin yli 50 luentosalin ja luokan induktiosilmukkajärjestelmät.

Aalto-yliopistoa voidaan pitää Suomen kuuloesteettömämpänä yliopistona. Missään muussa yliopistossa ei ole yhtä paljon SFS-EN 80118-4 standardin mukaan testattuja ja esteettömyysmerkittyjä opetustiloja!

Ravintola Kairo, Kotka

Kotkassa sijaitseva legendaarinen satamaravintola Kairo palvelee yhdenvertaisesti kuulolaitetta käyttäviä asiakkaitaan.

Qlu suunnitteli ja asensi ravintolasaliin induktiosilmukkajärjestelmän ja baaritiskin palvelupisteisiin palvelupistesilmukat joulukuussa 2020.