Haemme myyntiassistenttia

Tule mukaan rakentamaan kuuloesteetöntä yhteiskuntaa ja tekemään työtä, jolla on merkitys.

Haemme tiimiimme positiivista, tarkkaa, välittävää ja asiakaslähtöistä myyntiassistenttia. Tiimipelaajana sinulla on kyky tukea myyntitiimimme ja Qlu-kartoittajiemme päivittäistä toimintaa ensimmäisen asiakastapaamisen järjestämisestä myydyn palvelun laskuttamiseen. Työhön kuuluu asiakaspalvelun eri tasot. Sinulta odotetaan sujuvia vuorovaikutustaitoja, kykyä priorisoida omaa työtäsi ja työskennellä paineen alla. 

Ongelman syy oli se, että palveluntarjoajamme ei ollut välittänyt domainnimen uusintaa eteenpäin.
Suuret kiitokset kaikille, jotka ilmoittivat meille ongelmasta

 

Loppuvuoden 2021 Qlu-webinaariaikataulu julkaistu

Qlu järjestää loka-joulukuussa 2021 kuusi webinaaria kuuloesteettömyydestä. Kaksi webinaaria käsittelee kuuloesteetöntä oppimisympäristöä ja ne on suunnattu ensisijaisesti kouluhankkeiden päättäjille. Neljä  webinaaria on suunnattu seurakunnille.

Induktiosilmukka on Kuuloliiton, kansainvälisten kuulojärjestöjen ja ympäristöministeriön suosittelema äänensiirtojärjestelmä. Oikein suunniteltu, toteutettu, testattu ja merkitty induktiosilmukkajärjestelmä palvelee kuulolaitteen käyttäjiä erinomaisesti ja mikä tärkeintä ilman  lisälaitteita, T-asennolla varustettu kuulolaite riittää. Kun induktiosilmukkajärjestelmä huomioidaan jo hankkeen tarvemäärittelyvaiheessa tuloksena on ratkaisu, joka sopii kaiken tyyppisiin tiloihin, mukaan lukien monikäyttötilat, ja on käytettävissä läpi koko rakennuksen elämänkaaren sopeutuen muuttuviin tarpeisiin.

Webinaarien sisältö, päivämäärät ja ilmoittautumislinkit löytyvät täältä: https://www.qlu.fi/index.php/fi/uutiset/tapahtumat/webinaarit-main

Webinaarit ovat maksuttomia. 

Tervetuloa kuulemaan lisää kuuloesteettömyydestä ja Qlu:n tarjoamista ratkaisuista sen saavuttamiseksi.