Qlu on laatukartoittanut yli 400 tilan äänensiirtojärjestelmät Suomessa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Suurin osa kartoitetuista kohteista käyttävät äänensiirtona induktiosilmukkaa, mutta mukana on myös IR- ja RF-järjestelmien kartoituksia. Tilojen koko vaihtelee yli tuhannen hengen katsomoista muutaman hengen neuvotteluhuoneisiin ja palvelupisteisiin.  Kohteita ovat mm. oppilaitokset, teatterit, kirkot, konserttisalit, auditoriot, neuvotteluhuoneet, elokuvateatterit, metro- ja linja-autoasemat ja museot. Oikealla olevasta valikosta pääset tutustumaan kohteisiin tarkemmin.

Induktiosilmukkajärjestelmä on Kuuloliiton, kansainvälisten kuulojärjestöjen ja Ympäristöministeriön suosittelema ensisijainen äänensiirtojärjestelmä. Kuulolaitteen käyttäjät pitävät sitä ylivoimaisesti parhaana äänensiirtoratkaisuna sen helppouden, äänen laadun ja käytettävyyden kannalta. Lähtökohtana voidaan siis pitää sitä, että kokoontumistilassa tulee olla induktiosilmukkajärjestelmä. 

IR- ja FM järjestelmät soveltuvat parhaiten kohteisiin, joissa tarvitaan tukea usealle kielelle (simultaanitulkkaus) tai luottamuksellisuusvaatimukset ovat erittäin tiukat. Uudet WiFi ja Bluetooth järjestelmät kehittyvät koko ajan, mutta toistaiseksi niiden äänensiirtoon aiheuttama viive on liian suuri kuulolaittekäyttöön. Puhujan huulio liikkuu eri tahdissa kuulolaitteesta tulevan äänen kanssa viiveen takia, mikä on vaikeasti huonokuuloisten kannalta erittäin vaikea asia. Lisäksi uudet teknologiat vaativat älypuhelimen käyttöä.