×

Varoitus

Shack Forms Module 180
Validation code in the 'email_9' field is not valid

Shack Forms Module 182
Validation code in the 'email_9' field is not valid

Shack Forms Module 181
Validation code in the 'email_9' field is not valid

Shack Forms Module 183
Validation code in the 'email_9' field is not valid

Opetustilat

Qlu:n referenssit

Lähes kaikissa opetustiloissa on nykyisin äänentoisto, joten ne tarvitsevat myös induktiosilmukkajärjestelmän.

Induktiosilmukkajärjestelmä asennetaan normaalisti vähintään koulun juhlasaliin, ruokalaan, auditorioihin ja muihin suurempiin kokoontumistiloihin, optimitilanteessa silmukkajärjestelmä asennetaan myös jokaiseen opetusluokkaan. Koululuokkiin voidaan asentaa myös ns. induktiosilmukkavalmius, eli luokkaan asennetaan induktiosilmukkakaapelointi ja silmukan toimitus Qlu-kartoitetaan ja vahvistimen tyyppi ja säädöt määritellään. Luokkaan viedään siihen sovitettu vahvistin siinä vaiheessa, kun tarvetta ilmenee.

Modernin induktiosilmukkajärjestelmän voi asentaa myös nykyaikaiseen monikäyttötilaan, sillä vaihesiirtotekniikalla toteutettujen silmukoiden avulla tila voidaan jakaa useampaan oppimisalueeseen joita voidaan käyttää joko erikseen tai yhdessä.

Qlu auttaa varmistamaan oppilaitosten kuuloesteettömyyden ja merkitsemään induktiosilmukkajärjestelmät standardin mukaisella esteettömyysmerkinnällä, eli kuuluvuuskartalla.


Jos oppimistilassa on induktiosilmukkajärjestelmä Qlu-kartoitus optimoi silmukan äänenlaadun ja kuuntelualueen kattavuuden

Pyydä tarjous Qlu-kartoituksesta
Qlu-kartoituksella varmistetaan sekä uusien (lopputarkastus) että jo käytössä olevien induktiosilmukkajärjestelmien moitteeton toiminta ja asetuksen mukaiset esteettömyysmerkinnät. Qlu-kartoituksessa induktiosilmukan toiminta säädetään SFS-EN 60118-4 standardin mukaisesti siten, että sen kuuluvuusalue on mahdollisimman laaja ja signaali mahdollisimman korkealaatuinen. Kartoituksesta toimitetaan asiakkaalle loppuraportti, induktiosilmukan kuuluvuuskarttataulut ja kartoitettu tila julkaistaan kuuloesteettömyysportaalissa kuulokuvat.fi. Tarjouksen laskemista varten tarvitsemme tiedot tilan pinta-alasta tai istuinpaikkojen määrästä, muodosta ja karttaan mahdollisesti tarvittavasta istuinpaikkanumeroinnista. Saat kartoituksesta 10% alennuksen, jos liität tarjouspyyntöön tilan pohjakuvan (.dwg, .pdf, .jpg tai .png formaateissa). Täytä em. tiedot ja kontaktitietosi alla olevaan listaan, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin sisällä tai seuraavana arkipäivänä.


Jos oppilaitoksessa ei ole riittävästi induktiosilmukkajärjestelmiä, suunnittelemme teille korkealaatuiset induktiosilmukkajärjestelmät tarpeidenne mukaan.

Pyydä tarjous induktiosilmukkajärjestelmän suunnittelusta
Qlu on Suomen johtava induktiosilmukkajärjestelmien suunnittelua tarjoava yritys. Käytämme apuna suunnittelussa johtavien laitevalmistajien Ampetronic:n ja Univox:n suunnitteluohjelmistoja sekä vaativissa suunnittelutehtävissä omaa induktiosilmukkajärjestelmien simulointiohjelmistoa. Suunnittelemme kuhunkin tilaan tilan käyttötarkoitukseen soveltuvan tarkoituksenmukaisimman silmukka-arkkitehtuurin. Asiakkaalle toimitettava suunnitelma sisältää: - perinteisellä tai vaiheensiirtotekniikalla toteutetun induktiosilmukkajärjestelmän suunnittelun - simuloinnit silmukoiden magneettikentistä - johdotuspiirrokset DWG formaatissa - silmukkakaapeleiden ja kiinnitysteippien tyypit - silmukkakaapeloinnin asennusohjeen - vahvistinsuositukset (eri valmistajilta) Liitä tarjouspyyntöösi pohjakuvat tiloista, joihin haluat induktiosilmukkasuunnitelman.
100 characters left
1000 characters left


Qlu-katselmointi auttaa selvittämään tilanteen, jos oppilaitoksen äänensiirtojärjestelmien toiminnasta ja jopa sijainnista ei ole tietoa. Katselmoinnin lopputuloksena saatte raportin, josta käy ilmi nykyinen tilanne ja kerrotaan toimenpide-ehdotukset kuuloesteettömyyden parantamiseksi.

Pyydä tarjous kuuloesteettömyyskatselmoinnista
Induktiosilmukkajärjestelmien katselmoinnissa selvitetään asiakkaan kokoontumistiloujen kuuloesteettömyys ja niihin asennettujen induktiosilmukkajärjestelmien yleiskunto. Katselmoinnin antaa hyvän pohjan jatkosuunnitelmien tekemiseksi järjestelmien standardin mukaiseen toimintakuntoon saattamisesta ja edelleen kehittämisestä. Katselmointi ei ole riittävä toimenpide induktiosilmukkajärjestelmän standardin mukaisen toiminnan toteamiseksi, mutta sen perusteella tiedetään tarvitseeko järjestelmää korjata tai muuttaa ennen induktiosilmukan laatukartoitusta. Jos katselmoitavasta tilasta tai palvelupisteestä ei löydy induktiosilmukkaa, katselmointi antaa perustiedot uuden silmukkajärjestelmän suunnitteluun. Katselmointi on hyödyllistä tehdä ennen induktiosilmukoiden laatukartoitusta silloin, kun asiakkaalla on suuri määrä induktiosilmukkajärjestelmiä eri kokoontumistiloissa.


Peruskorjattaviin kohteisiin ja uudisrakennuksiin Qlu-kartoitus toimii lopputarkastuksena, jonka avulla induktiosilmukkajärjestelmän standardin mukainen toiminta ja määräysten mukaiset esteettömyysmerkinnät tarkastetaan ja hyväksytyn tarkastuksen jälkeen asiakas tietää että on saanut mitä on tilannut.

Pyydä tarjous lopputarkastuksesta ja Qlu-kartoituksesta
Induktiosilmukkajärjestelmän toiminta ja esteettömyysmerkinnät tulee tarkastaa aina ennen rakennuksen esteettömyystarkastusta. Lopputarkastuspöytäkirjat ja seinille ripustetut kuuluvuuskarttataulut on esteettömyystarkastuksen tekijälle ainoa tapa varmistua siitä, että rakennus täyttää esteettömyysvaatimukset myös kuuloesteettömyyden osalta. Tilaamalla Qlu-tarkastuksen asiakkaamme varmistuu siitä, että saa mitä on tilannut ja kokoontumistilojen kuuloesteettömyys on kunnossa. Qlu-kartoituksessa induktiosilmukan toiminta säädetään SFS-EN 60118-4 standardin mukaisesti siten, että sen kuuluvuusalue on mahdollisimman laaja ja signaali mahdollisimman korkealaatuinen. Kartoituksesta toimitetaan asiakkaalle loppuraportti, induktiosilmukan kuuluvuuskarttataulut ja kartoitettu tila julkaistaan kuuloesteettömyysportaalissa kuulokuvat.fi. Tarjouksen laskemista varten tarvitsemme tiedot tilan pinta-alasta tai istuinpaikkojen määrästä, muodosta ja karttaan mahdollisesti tarvittavasta istuinpaikkanumeroinnista. Saat kartoituksesta 10% alennuksen, jos liität tarjouspyyntöön tilan pohjakuvan (.dwg, .pdf, .jpg tai .png formaateissa). Täytä em. tiedot ja kontaktitietosi alla olevaan listaan, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin sisällä tai seuraavana arkipäivänä.